Tuinhout in Beverwijk

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Het beste en mooiste, hoogwaardige tuinhout rondom Castricum en Heemskerk vindt u bij Van der Veen’s Houthandel. Wij zijn al jarenlang een groot begrip in onze regio. We zijn daarbij uitgegroeid tot dé in tuinhout gespecialiseerde houthandel in de omgeving van Uitgeest en Wijk aan Zee . Dankzij een groot assortiment aan houtproducten, houtsoorten en bijbehorende materialen, veel vakkennis, verschillende soorten diensten en een buitengewone service, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en professionaliteit!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

Tuinhout voor alle bouwprojecten nabij Beverwijk, Castricum en Uitgeest

Bent u een aannemer of een particulier uit Wijk aan Zee, Heemskerk, Uitgeest of een ander omliggend dorp en zoekt u het mooiste tuinhout uit de regio? Dan moet u langskomen bij Van der Veen’s Houthandel. Wij hebben het beste en mooiste tuinhout van regio Beverwijk, Wijk aan Zee, Castricum en Heemskerk voor al uw bouwprojecten. Al het tuinhout nabij Castricum en Heemskerk in ons assortiment behoort tot een duurzaamheidsklasse. Wij hebben in ons assortiment onder meer meranti, Douglashout, grenen en essenhout.

Wij leveren ook bijbehorende materialen voor uw bouwproject

Naast diverse houtproducten, houtsoorten en diensten heeft Van der Veen’s Houthandel uit Beverwijk, nabij Castricum, ook een ruim assortiment aan bijbehorende materialen. Wij leveren verschillende soorten ijzerwaren zoals schroeven, draad, haken en plankdrager, die u onder meer voor uw verbouwing kunt gebruiken. U kunt ook diverse producten zoals isolatiemateriaal en schuifkastwanden in ons assortiment vinden. Wij hebben onder andere minerale wol als isolatiemateriaal en we zijn leverancier van Raffito- en Storemax-schuifdeuren op maat.

Koop nu uw mooie tuinhout bij ons

Elke doe-het-zelver of aannemer bestelt eenvoudig, snel en voordelig hoogwaardig tuinhout, eiken wandplanken of een ander product bij Van der Veen’s Houthandel, gelegen in de buurt van Uitgeest. Om tuinhout uit regio Heemskerk te bestellen hoeft u alleen contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar 0251 - 22 38 62 of een e-mail te sturen naar bestel@veenshouthandel.nl. Wilt u direct langskomen? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij helpen u heel graag in onze mooie houthandel in Beverwijk.