Schuifdeuren op maat Castricum

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Bent u op zoek naar schuifdeuren op maat in de buurt van Castricum? Bij Van der Veen’s Houthandel zit u goed! Wij luisteren naar uw wensen en op basis van die wensen maken we de mooiste en beste schuifdeuren voor u. Wij zijn dé gespecialiseerde houthandel uit Beverwijk met enorm veel vakkennis, ervaring en liefde voor het vak. Daarnaast staat de klant altijd centraal bij ons.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

Waarom wilt u schuifdeuren op maat laten maken nabij Castricum?

Bij ons schuifdeuren op maat laten maken nabij Castricum heeft een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele deur. Een schuifdeur op maat heeft bijvoorbeeld geen draaicirkel, wat heel veel ruimte bespaart. Zowel voor kleine als grote ruimtes is een schuifdeur heel handig. Een ander voordeel van schuifdeuren is dat deze deuren nauwelijks geluid maken. Het laatste voordeel van een schuifdeur is, dat een schuifdeur veel toepassingsmogelijkheden kent. Een schuifdeur kunt u gebruiken voor de indeling van ruimtes en als tussendeur. Wij hebben verschillende soorten schuifdeuren van topmerken Raffito en Storemax. Wilt u een schuifdeur van steigerhout? Met veel plezier en liefde gaan wij aan het werk om uw gewenste schuifdeur op maat te maken. Daarnaast heeft Van der Veen’s Houthandel uit Beverwijk een groot assortiment aan houtproducten, houtsoorten en bijbehorende materialen.

Bel, e-mail of kom gezellig langs in de zaak

Wilt u graag weten wat de beste gespecialiseerde houthandel uit Beverwijk voor u kan betekenen? Wij staan altijd voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 0251 - 22 38 62 of stuur een vrijblijvende e-mail naar bestel@veenshouthandel.nl. U kunt ook gezellig langskomen in de zaak. Wij heten u van harte welkom en bieden u graag een drankje aan.