Schaven, zagen en afkorten bij uw houtzagerij in Beverwijk

Van der Veen houdt van service

Contact opnemen

Van der Veen's Houthandel uit Beverwijk levert behalve hout en houtproducten ook diverse bijbehorende diensten. We kunnen uw bestellingen thuis bezorgen, maar daar houdt onze dienstverlening niet bij op. Indien gewenst kunnen we in onze houtzagerij voor u schaven, zagen, afkorten en assembleren.

Bezorgen

Sinds 1931 komt Van der Veen graag bij u thuis. Lokaal en in de nabije regio bezorgen we tegen een kleine vergoeding of gratis als de ordergrootte het toelaat.

 

We leveren het mooie hout graag veilig af en zijn bovendien ook wel een beetje nieuwsgierig wat u ervan gaat maken...

Schaven

Wij weten uit ervaring dat een mooi, op maat geschaafd stuk hout net het verschil kan betekenen voor het perfect voltooien van uw klus. Wij hebben de juiste machines in huis om dit voor u te kunnen doen. Tegen een kleine vergoeding nemen wij met onze houtzagerij een hoop werk voor u uit handen op weg naar een optimaal eindresultaat.

Zagen

Vindt u het ook zo'n gedoe om thuis al uw hout precies op maat te zagen? Geen zorgen; Van der Veen houdt van zagen en wij maken de klus voor u graag zo makkelijk mogelijk. Ons mooie hout zagen we voor u op de gewenste maat. Voor een kleine vergoeding is dit een groot gemak.

Afkorten

Over afkorten zijn we bij Van der Veen niet kortaf. Hoe gemakkelijk is het om al uw hout al op maat te hebben voor uw klus? Daarom helpen wij u graag door ons hout voor u op de juiste lengtemaat te leveren. Zo verkorten we ook uw klustijd.

In elkaar zetten (assembleren)

We zijn bij Van der Veen erg handig. Uw klus heeft onze interesse en waar nodig adviseren wij u graag. Daarbij kunnen wij u ook van dienst zijn met het in elkaar zetten van uw project. We helpen u graag om tot een perfect eindresultaat te komen. Vraag ons gerust wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor hout en houtproducten met optimale service neemt u contact op via 0251 - 22 38 62

Contact