Meubels op maat omstreeks Wijk aan Zee

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Bent u op zoek naar een houthandel die meubels op maat maakt in de buurt van Wijk aan Zee? Dan bent u bij Van der Veen’s Houthandel in Beverwijk op de juiste plek. Wij zijn jarenlang gespecialiseerd in het maken van meubels op maat voor onze klanten. Wij denken met onze ervaring en expertise heel graag met u mee om al uw wensen te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

De mooiste meubels op maat kopen van Wijk aan Zee en omstreken

Van der Veen’s Houthandel heeft een groot assortiment aan diverse materialen om uw gewenste meubels op maat te maken. Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren graag naar uw wensen zodat u uw gewenste meubels op maat nabij Wijk aan Zee krijgt. Wij verkopen diverse duurzame houtsoorten en houtproducten. Wilt u een tafel van essenhout, bureau van mahonie of heeft u voor uw tuin tuinhout nodig? Geen probleem, wij gaan graag voor u aan de slag. Voor diensten als bezorgen en afkorten kunt u ook bij ons terecht. Wij begrijpen als geen ander welke behandeling uw hout nodig heeft.

Aarzel niet en laat ons bij ons meubels op maat maken voor u

Mooie meubels op maat nabij Wijk aan Zee vindt u bij dé gespecialiseerde houthandel Van der Veen’s Houthandel in Beverwijk. Wij hanteren voordelige prijzen, omdat wij willen dat ons hout voor elke particulier of aannemer betaalbaar is. Daarnaast geniet u van een geweldige service. Aarzel niet en bestel uw meubels op maat bij ons! Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0251 - 22 38 62 of stuur een vrijblijvende e-mail naar bestel@veenshouthandel.nl.