Steigerhout in Beverwijk

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Bent u op zoek naar hoogwaardig steigerhout in Beverwijk? Van der Veen’s Houthandel biedt u een groot assortiment aan diverse houtproducten zoals steigerhout en rabathout. Wij zijn dé gespecialiseerde houthandel in Beverwijk met voldoende vakkennis, ervaring en een geweldige service.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

Steigerhout in Beverwijk: dit zijn de voordelen

Steigerhout is grof gezaagd vurenhout en is vooral te vinden op veel bouwplaatsen. De allermooiste meubels en andere producten maakt u uiteraard met het beste steigerhout uit de regio. Net als andere soorten houtproducten heeft steigerhout een aantal voordelen, namelijk:

  • Standvastig materiaal
  • Ferme en krachtige uitstraling
  • Zeer gepast om mooie meubels van te maken
  • Lange levensduur
  • Voordelige prijs

Meerdere houtsoorten en houtproducten

Van der Veen’s Houthandel uit Beverwijk verkoopt uiteraard niet alleen maar steigerhout. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende houtproducten en houtsoorten. In ons assortiment vindt u diverse houtproducten zoals tuinhout, rabathout, rondhout en raamhout. Bovendien verkopen wij ook verschillende houtsoorten zoals eiken, teak, essenhout, meranti en Douglas. Bijbehorende materialen zoals ijzerwaren hebben we ook in ons ruime assortiment. Wij kunnen bovendien speciaal voor u hout op maat maken in onze houtzagerij nabij Heemskerk. Wij vinden het heel belangrijk om aan al uw wensen te voldoen, zodat u met een glimlach de deur uitloopt. Voor ons is geen wens te gek!

Koop nu steigerhout voor uw bouwproject

Kom nu in contact met ons om uw bouwproject te bespreken. Wij zijn dé beste houthandel in Beverwijk en omstreken. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit, deskundig advies en een geweldig eindresultaat. Pak uw telefoon en bel naar 0251 - 22 38 62 of stuur een e-mail naar bestel@veenshouthandel.nl. U kunt ook direct langskomen in de zaak.