Eiken wandplank aanschaffen dicht bij Uitgeest

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Maak uw huiskamer helemaal af met een mooie eiken wandplank afkomstig uit regio Uitgeest. Bij Van der Veen’s Houthandel vindt u verschillende houtsoorten en houtproducten voor diverse toepassingen. Wij bieden u de juiste materialen voor uw gewenste eiken wandplank. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij eenvoudig aan al uw wensen voldoen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

Materiaal voor uw eiken wandplank kopen nabij Uitgeest

Bij de gespecialiseerde houthandel Van der Veen’s Houthandel uit Beverwijk kunnen wij aan u diverse duurzame houtsoorten en houtproducten leveren. Een mooie eiken wandplank kopen omstreeks Uitgeest is een mogelijkheid, maar u kunt ook kiezen uit houtsoorten zoals beuken, essenhout of grenen voor uw wandplank. En dat is niet alles. Wilt u rechte hoeken of ronde hoeken? En wilt u enkel de voorzijde schuin of zowel de voorzijde als zijkanten schuin? De gekozen bewerking bepaalt uiteindelijk de uitstraling van uw wandplank. Wij willen aan alle wensen van particulieren en aannemers voldoen.

Ga voor uw gewenste wandplank

Heeft u uw gewenste wandplank helemaal voor ogen? Kom dan gezellig een keer langs bij ons op de zaak in Beverwijk. Wij kunnen u helpen met het realiseren van uw gewenste eiken wandplank in de buurt van Uitgeest of een wandplank van een andere houtsoort. Maar ook voor andere toepassingen kunt u bij ons terecht. Op maat gemaakte tafels en meubels; bij ons is bijna alles mogelijk! Uiteraard kunt u ons ook per telefoon of per e-mail bereiken. U kunt bellen naar 0251 - 22 38 62 of een e-mail sturen naar bestel@veenshouthandel.nl.