Houthandel voor de particulier nabij Wijk aan Zee

  • Diverse houtsoorten
  • Gratis bezorgen
  • Verschillende ijzerwaren

Wilt u beginnen aan uw project, maar bent u nog op zoek naar een houthandel voor de particulier nabij Wijk aan Zee, Uitgeest en Castricum? Van der Veen’s Houthandel uit Beverwijk helpt u maar al te graag met uw project. Wij bieden de mooiste producten aan voor alle houtliefhebbers. Al vele jaren staan zowel de particulier als de aannemer bij onze houthandel nabij Uitgeest en Castricum centraal en motiveren klanten ons elke dag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op

Kies voor dé houthandel voor de particulier nabij Wijk aan Zee en Uitgeest

Van der Veen’s Houthandel is dé gespecialiseerde groothandel voor de particulier in de buurt van Wijk aan Zee. Met een groot assortiment aan houtsoorten en houtproducten kunnen wij makkelijk aan al uw wensen voldoen. Voor hoogwaardig hout op maat bent u ook bij ons op de goede plek. Daarnaast kunnen wij ook eiken wandplanken en tafels op maat maken.

Wij verkopen meer dan alleen houtproducten

Bij Van der Veen's Houthandel uit Beverwijk vindt u niet alleen houtsoorten en houtproducten, maar ook diverse bijbehorende diensten. Wij willen er op alle fronten voor u zijn. Als gespecialiseerde houthandel voor de particulier nabij Castricum, Uitgeest en Wijk aan Zee zetten we elke klant centraal. Dat hebben wij hoog in ons vaandel staan. De bijhorende diensten die wij bieden zijn:

  • Schaven
  • Zagen
  • Afkorten
  • In elkaar zetten
  • Bezorgservice

Al jarenlang komen wij graag bij u thuis om te bezorgen. Wij bezorgen met de bezorgservice van onze houthandel voor de particulier onder meer in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Wijk aan Zee tegen een kleine vergoeding of gratis als de ordergrootte het toelaat. Uw mooie hout leveren we graag veilig af en uiteraard zijn we hartstikke benieuwd naar het resultaat van uw project.

Maak een telefonische afspraak of stuur een e-mail

Wilt u een houtproduct als tuinhout, rabathout of rondhout met bijhorend materiaal kopen? Heeft u vragen, opmerkingen of deskundig advies nodig? Kom dan langs bij de beste houthandel voor de particulier nabij Wijk aan Zee, Uitgeest en Castricum. Pak uw telefoon en neem direct contact met ons op door te bellen naar 0251 - 22 38 62. U kunt ook een e-mail sturen naar bestel@veenshouthandel.nl. Het beantwoorden van diverse vragen doen wij graag.